امیدان حضور جوان

امیدان حضور جوان ارائه دهنده انواع مشاوره روانشناسی ازدواج ، مشاوره شغلی ، مشاوره خانواده میباشد

امیدان حضور جوان

امیدان حضور جوان ارائه دهنده انواع مشاوره روانشناسی ازدواج ، مشاوره شغلی ، مشاوره خانواده میباشد

موسسه امیدان حضور جوان

ارائه دهنده ی خدمات مشاوره روانشناسی، برگزاری همایش های علمی و پژوهشی، سمینارهای آموزش، کارگاه های موفقیت و خودشناسی و بلوغ و …

تلفن های تماس : 021-26711303-05-07

تلفن همراه پشتیبانی : 09199696168

تلفن همراه پشتیبانی فنی : 09122830795

آدرس : تهران، سیدخندان – شریعتی – پشت پارک کوروش ( شریعتی )– کوچه بروجردی – پلاک 16

بایگانی

نحوه خرج کردن پول توجیبی توسط کودکان

دوشنبه, ۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۰۳:۲۷ ب.ظ

برای کسب تجربه در زندگی آینده‌ی فرزند بهتر است از سنین کم نسبت به آموزش اقدام شود. در این مطلب قصد داریم بگوییم چطور به کودکان پول توجیبی دهیم تا ارزش پول را بدانند. با توجه به اهمیتمهارت های مالی برای هدایت زندگی، ضروریست که فرزندان ما از کودکی نکته های فراوانی را در این رابطه آموزش دیده و مهم تر اینکه ما بدانیم چگونه باید به کودکان پول توجیبی دهیم؟ کودکان از سن 5 سالگی می توانند مفاهیم مالی مانند: صرفه جویی و هزینه کردن را درک کنند و عادت های پولی کودکان در سن 7 سالگی شکل می گیرد.در آغاز می توانید با توجه به وسعی که دارید و سن کودک خود، روزانه یا هفتگی، مقداری پول در اختیار او بگذارید. برای اینکه عملکرد بهتری در این زمینه داشته باشید مشورت با یک روانشناس کودک می تواند به شما کمک قابل توجهی کند. شما می توانید 2 جعبه زیبا و کوچک به فرزندتان بدهید و روی هر کدام یکی از این برچسب ها را بچسبانید. “پس انداز” ، “هزینه”. هر بار که فرزند شما پولی دریافت می کند، با توجه به نیازهایی که در آن روز یا هفته دارد می تواند پول های خود را در میان جعبه ها تقسیم کند و یا در یکی از آن ها قرار دهد. برای مثال به او بیاموزید که برای خریدهای کوچک در آن روز مانند آب نبات باید از کدام جعبه استفاده کند و یا اگر قصد دارد یک اسباب بازی کوچک بخرد باید پول هایش را در جعبه پس انداز بگذارد تا به اندازه کافی برای خرید پول جمع کرده و سپس هدف خود را اجرایی کند.

چطور به کودکان پول توجیبی دهیم

همچنان که بزرگ تر می شود باید برایش توضیح دهید که پول محدود است و بدون زحمت به دست نمی آید، پس انتخاب های عاقلانه بسیار مهم است و هنگامی که پول خود را خرج می کند، دیگر پولی برای خرج کردن نخواهد داشت. سعی کنید با تنظیم اهداف فرزند خود را در تصمیم گیری بیشتر در امور مالی بزرگسالان مشارکت دهید.

برای مثال فرزند خود را در برخی از تصمیمات مالی وارد کنید؛ و هنگامی که به سوپرمارکت می روید به او مقداری پول داده و در پارامترهای آنچه که نیاز دارید از وی بخواهید که یک میوه را انتخاب کرده و خریداری نماید. همین طور شما می توانید وقتی خرید می کنید، با صدای بلند درباره نحوه تصمیم گیری مالی خود به عنوان یک فرد بالغ صحبت کنید و سوالاتی مانند «آیا ما واقعا به خرید x نیاز داریم؟ آیا هزینه آن مناسب است؟ آیا می‌توانم از تخفیف فروشگاه استفاده کنم؟» را به کار ببرید تا او را متوجه کنید که باید برای پول خود ارزش قائل شود.


منبع

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی